Liittyminen seuraan

Starttaa mukaan

Helpoiten pääset jäseneksemme täyttämällä viereisen lomakkeen tai lähettämällä meille sähköpostia!

Seuran jäsenkirjuri Sisko Mielonen
040 566 7639, jasenkirjuri@lmm…

Seuraamme liittymisen jälkeen AKK-Motorsportilta tulee hankkia lisenssit sekä kuljettajalle että huoltajalle (ellei hänellä ole kilpailulisenssiä). Lisätietoja lisenssin hankkimisesta löytyy internetistä www.autourheilu.fi

Liittymismaksu

Liittymismaksun tarkoituksena on vähentää turhaa veivaamista jäsenrekisterin ylläpidossa. Liittymismaksu on 25,00 euroa ja se peritään kaikilta uusilta aikuisjäseniltä. Uusia jäseniä ovat myös ns. välivuosia pitäneet aiemmin jäseninä olleet. Nuorisojäseniltä ei liittymismaksua peritä.

Liittymismaksu peritään jäsenmaksun yhteydessä eli uusi aikuisjäsen saa 50,00 euron jäsenmaksulaskun, joka koostuu 25,- liittymismaksusta ja 25,- jäsenmaksusta.

Jäsenmaksu

Seuran jäsenmaksu  on aikuisjäseniltä 25 euroa ja nuorisojäseniltä 10 euroa. Ikärajana on AKK:n tapaan sama 15 vuoden ikä. Eli sen vuoden alusta, kun täyttää 15 vuotta siirtyy aikuisjäseneksi. Jäsenmaksut kiertävät AKK:n jäsenmaksupalvelun kautta. Maksaessanne jäsenmaksua huomioikaa, että laskun tietoja ei saa muuttaa!! Mikäli viitenumeron jättää pois tai viestiosaan kirjoittaa, ei maksu kohdistu eikä jäsenyys ole kunnossa.

Jäsenmaksun voi maksaa kätevästi myös verkkomaksuna KITI-kisapalvelussa https://akk.autourheilu.fi/Public , jolloin maksu kirjautuu välittömästi ja samalla voi ostaa myös lisenssin.